Saltar a continguts

Agrupació Seny Major

Navegació

Menú principal

Notícies

07/11/2019
La cultura popular també és present al CAP de Cervera

El grup de treball de Festa major Petita, de l'Agrupació cultural Seny Major de Cervera i del Seminari de cultura Popular a les Escoles del Servei Educatiu de la Segarra, fa la tasca de divulgació de l'ampli patrimoni festiu de la ciutat de Cervera, amb la realització de nombrosos projectes i activitats. Una de les principals és treballar els diferents elements del seguici popular a les escoles, per tal d'apropar la cultura popular a la mainada.

Seguint amb aquest objectiu, el CAP de Cervera ha acceptat de bon grat la proposta d'aprofitar la sala d'espera de pediatria per exposar els vinils, dissenyats per Anna Domenjó. Aquests vinils representen els elements festius i culturals que prèviament han treballat a les escoles i que la mainada identifica i coneix.

Des del CAP es valora molt positivament la proposta, ja que surt de les entitats locals amb les avantatges que això suposa: accessibilitat i obertura del CAP a la ciutadania, humanització, participació de la ciutadania en dissenyar com els agradarien els seus espais dins del CAP... Pensem que promocionar la cultura i les activitats culturals des de tots els àmbits, aporta beneficis indiscutibles sobre la salut. Les entitats culturals ajuden a teixir aquesta xarxa social tan necessària i que aportarà salut als infants i els arrelarà al seu territori.

Per aquest motiu, el passat dimecres dia 6 de novembre 2020 a les 18.30 h i a pediatria del CAP, es va fer la inauguració dels vinils del seguici popular de Cervera.

Imatge de complement Ampliar imatge